Veranderatelier

AtelierEen workshop waarin een aantal ervaren veranderaars meedenken over de aanpak van een voor u belangrijke veranderopgave

 

 

Wanneer interessant?
U wil/moet een veranderinitiatief op gaan starten, u heeft een eerste plan liggen of er wordt al een tijd aan gewerkt. U bent nieuwsgierig hoe andere, ervaren veranderaars kijken naar de beoogde verandering en de aanpak om die te realiseren.

Hoe?
Een Veranderatelier is een interactieve workshop met een aantal deelnemers vanuit uw eigen organisatie, een aantal ervaren veranderaars van buiten en eventueel nog andere genodigden. De deelnemers uit uw organisatie introduceren de veranderopgave waar u mee bezig bent: de achtergrond, de doelstellingen, de werkwijze, de huidige status en uitdagingen. De veranderaars van buiten delen hun visie op veranderen en denken mee met uw veranderopgave, ieder vanuit hun eigen achtergrond en expertise.

Wij kunnen de workshop op uw eigen locatie verzorgen of wij kunnen hem ook op een inspirerende locatie buiten de deur voor u organiseren.

Partners
Voor het inzetten van ervaren veranderaars bij een Veranderatelier doe ik – afhankelijke van uw specifieke situatie – een beroep op mijn partners (link) en anderen uit mijn netwerk.

Wat levert het op?
Het Veranderatelier levert u nieuwe perspectieven en ideeën voor de aanpak van uw veranderopgave. En daar gaat u vervolgens zelf mee aan de gang.