Ik werk vanuit De Veranderarchitect samen met de volgende partners:

Sociocratisch Centrum voor het inzetten van kennis en ervaring met de sociocratische manier van beleids- en besluitvorming in vergaderingen, workshops, teams, organisaties en netwerken van organisaties.

ChangeMirror Adviesplatform: een netwerk van externe veranderaars, die proberen het gedachtegoed van Thijs Homan over de binnenkant van veranderen in de praktijk vorm te geven en verder te ontwikkelen.

Jan Piet van Deene van IOD. Voor het faciliteren van werkconferenties, het meedenken over organisatieontwikkeling en het ‘werken met de onderstroom’.

Leo Dijkema van Synthetron Nederland. Voor het faciliteren van on-line dialoog.

Marieke Haaker van Marieke Haaker Coaching & Consultancy. Voor het waarderend faciliteren van workshops en conferenties op basis van appreciative inquiry.

Sabine den Hartog aangesloten bij On-Lime. Voor het verkennen en beïnvloeden van de cultuur in organisaties.

Thijs Homan van de Open Universiteit / Onderzoekscentrum Facilitating Change and Implementation Dynamics. Voor zijn heldere kijk op hoe verandering écht gaat, aan de kant van de ‘ontvangers’. En voor het uitvoeren van ChangeMirror®-projecten via de Open Universiteit.

Pieter van der Meché van het Sociocratisch Centrum. Voor het inzetten van kennis en ervaring met de sociocratische manier van beleids- en besluitvorming in vergaderingen, workshops, trainingen en inrichtingsprojecten.

Marius Rietdijk van het onderzoeksinstituut ADRIBA aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Voor zijn kennis van en ervaring met de wetenschap van positieve gedragsverandering in organisaties op basis van gedragsanalyse.

Spreekt de visie van de Veranderarchitect u aan en ziet u mogelijkheden tot samenwerken? Ik vind het altijd leuk om de mogelijkheden te verkennen.